Edit

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date 09/11/2022
map icon Mestni trg 15, 5280 idrija

DELAVNICA: Kako ustvariti video posnetke za predstavitve na družbenih omrežjih

DELAVNICA: Kako ustvariti video posnetke za predstavitve na družbenih omrežjih

DELAVNICA: Kako ustvariti video posnetke za predstavitve na družbenih omrežjih

O dogodku:

Ste novi podjetnik, bloger začetnik ali mladi ustvarjalec, ki se želi uspešno vizualno predstaviti na spletu? Osnovna video produkcija v lastni režiji, je v dobi današnje digitalne tehnologije zlahka dosegljiva. Vse kar potrebujete je mobilni telefon ali digitalni fotoaparat z možnostjo snemanja, računalnik s pravo programsko opremo in izvirno idejo, s katero se boste predstavili spletni javnosti. Delavnica je namenjena vsem, ki bi radi spoznali osnove snemanja od prave osvetlitve, uporabe pravega formata, obdelave slike in zvoka v post produkciji, do končne objave na spletu. Pod mentorstvom Tineta Mažgona, ki vrsto let nadgrajuje svoj hobi v pravo profesionalno produkcijo, se bomo na dveh uvodnih srečanjih spoznali z digitalno video produkcijo in skupaj pripravili kratek predstavitveni posnetek. Možnost nadaljevalnega tečaja in individualnega svetovanja.

Za udeležbo na delavnici so obvezne predhodne prijave, število udeležencev je omejeno. Prijavite se lahko na: prgolitu@idrija.si

Tehnične zahteve: lasten mobilni telefon ali digitalni foto aparat z možnostjo snemanja (obvezno), prenosni računalnik z možnostjo namestitve brezplačnega programa za video montažo DaVinci Resolve (zaželeno, nekaj računalnikov je na voljo).

Dodatne infromacije:

Vstopnina: delavnica je brezplačna, število prijav je omejeno na do 10 udeležencev
Organizator: Mestna dnevna soba Pr’ Golitu
Facebook stran: https://www.facebook.com/prgolitu
Naslov: Mestni trg 15, 5280 Idrija
Termin: 9. november ob 18:00, 16. november ob 18:00

  Prijava na dogodek:

  Podrobnosti

  • start date Začetek 09 Nov 2022 ob 18:00
  • Event Venue Lokacija Mestni trg 15, 5280 idrija
  • Category Kategorija Izobraževanje

  Organizers