Edit

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date 17/05/2023
map icon Mestni trg 15, 5280 Idrija

DRUŽENJE: Sam doma 65+

DRUŽENJE: Sam doma 65+

DRUŽENJE: Sam doma 65+

O dogodku:

Ko si mlad, se ti zdi penzija ena čudovita stvar. Končno si frej, da ga lahko luftaš naokoli, športaš, brskaš po vrtu ali v miru gledaš šport.

Ampak ali je res tako fajn? Marsikdo se takrat znajde v stiski in, kar je še huje, sam. Izguba partnerja, prijateljev in kar naenkrat penzija ni več zabavna. Sploh ne v dolgih zimskih nočeh, ko se dnevi vlečejo kot jara kača.

Da bi starostnikom pomagali prebroditi osamljenost, smo se združili Mestna dnevna soba Pr’ Golitu in Mladinski center Idrija ter pripravili sklop srečanj “Sam doma 65+”. Kaj bomo počeli? Nič posebnega. Vrgli bomo kakšne karte, se spoznavali, mogoče kaj skvačkali ali spletli. Važno je, da se družimo in da se imamo fajn.

KDAJ:
Sreda, 17. maj, od 10:00 do 12:00

KJE: Mestna dnevna soba Pr’ Golitu

KOMU JE NAMENJENO: Čeprav ime sporoča, da je namenjeno 65+, bomo veseli vsakogar, ki si želi malce medgeneracijskega druženja.

CENA: Udeležba je brezplačna za vse

PRIJAVE: Prijave niso potrebne, v sodelovanju z Zavodom Sopotniki, pa je možnost, da udeležence pridemo iskati na dom. Pokličite Sopotnike na 051 299 555 in se pozanimajte o možnostih prevoza.

Podrobnosti

  • start date Začetek 17 Maj 2023 ob 10:00
  • Event Venue Lokacija Mestni trg 15, 5280 Idrija
  • Category Kategorija Izobraževanje

Organizers