Edit

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date 04/10/2021
map icon Mestni trg, 5280 Idrija

TEDEN OTROKA: Igre, druženje in aktivnosti

TEDEN OTROKA: Igre, druženje in aktivnosti

TEDEN OTROKA: Igre, druženje in aktivnosti

O dogodku:

V ponedeljek 4.oktobra se pričenja letošnji TEDEN OTROKA. V tem tednu smo Pr’ Golitu v sodelovanju skupaj z ZPM Idrija, društvom ZakoncTedna in Mladinskim centrom Idrija pripravili številne aktivnosti, ki se bodo odvijale na Mestnem trgu Idrija.

Vse delovne dni bodo od 15:00 do 18:00 mestni dnevni sobi Pr’ Golitu na voljo najrazličnejše družabne igre, pobarvanke in prostor za druženje.

V torek od 15.00 do 18.00 bo Mladinski center Idrija v središče mesta ponovno pripeljal svojo MiCI in mestno igrišče! Poleg druženja boste lahko igrali gigantski človek ne jezi se, različne igre z žogo, skakali ristanc in tekmovali v različnih igrah. Za počitek se boste lahko udobno namestili na počivalnike.

V sredo od 16.00 do 18.00 Društvo Zakonctedna pripravlja pravi mestni poligon za skiroje in kolesa. Vabljeni vsi navdušenci vožnje po dveh kolesih in koleščkih, da preizkusite svoje spretnosti in se morda tudi naučite nekaj novih trikov.

V četrtek od 16.00 do 17.00 pa si boste na Mestnem trgu lahko ogledali cirkuško predstavo Cirkusa Arbadakarba. Cirkuško-čarovniška predstava ARBADAKARBA vsebuje mnoge elemente, ki jih lahko najdete v pravem cirkusu! Tako ne bo manjkalo čarovnij, žongliranja, akrobatike, smeha in zabave.

Naj bo vsak dan razigran!

V primeru slabega vremena dogodki na Mestnem trgu odpadejo z izjemo dogodkovv Mestni dnevni sobi Pr’ Golitu.
Starejši od 15 let morajo za udeležbo izpolnjevati pogoj PCT.

Podrobnosti

  • start date Začetek 04 Okt 2021 ob 15:00
  • Event Venue Lokacija Mestni trg, 5280 Idrija
  • Category Kategorija Zabava

Organizers