Edit

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date 18/04/2023
map icon Mestni trg 15, 5280 Idrija

UPORABNO: Osnove prava

UPORABNO: Osnove prava

UPORABNO: Osnove prava

O dogodku:

Črt Jereb Skrt je pravo je študiral na Evropski pravni fakulteti Nove Univerze (2011 diplomirani pravnik, 2019 magister prava). Iz hvaležnosti, ker mu je Slovenija omogočila študij in izobrazbo, se je odločil deliti svoja znanja in veščine s področja prava.

Delavnica je namenjena vsakomur, ki želi pridobiti osnovne informacije za pravilno orientacijo v slovenskem pravnem sistemu. Namen delavnice je pravno opismenjevanje. Predznanja ali posebne veščine niso potrebne. Konkretne dileme in življenjska vprašanja so dobrodošla.

Dogodek je zamišljen kot delavnica, ki bo potekala v dveh sklopih. Prvi skop obsega predavanje o osnovnih pojmih in predstavitvi različnih pravnih področij. Drugi del pa je namenjen konkretnim vprašanjem na katerih bi z udeleženci delavnice tudi praktično raziskali tisto kar bo pred tem teoretično predstavljeno. S pomočjo konkretnih primerov bomo poskušali odgovoriti na dileme in vprašanja, ki se vam porajajo.

Dodatne informacije:

Vstopnina: vstop prost
Organizator: Mestna dnevna soba Pr’ Golitu
Facebook stran: https://www.facebook.com/prgolitu
Naslov: Mestni trg 15, 5280 Idrija
Termin: 11. in 18. april od 16:30 – 19:00

Podrobnosti

  • start date Začetek 18 Apr 2023 ob 16:30
  • Event Venue Lokacija Mestni trg 15, 5280 Idrija
  • Category Kategorija Izobraževanje

Organizers